Startsidan  ·   Instagram  ·   Weheartit  ·   Tumblr

☺ Mondays

Skrivet:    ·  Allmänt
Mondays are for fresh starts.
Denna måndag känns lite bättre än dom andra faktiskt. Idag börjar ett helt nytt kapitel och jag känner mig allt pirrig och förväntansfull. "Jag är så lycklig.. ♫♪"

Lördagsfunderingar

Skrivet:    ·  Allmänt
Helgen kunde knappast ha börjat bättre för min del! Igår började min dag på stan med lite spontanshopping och massa bus med favvotjejen. Det var ett bra tag sen vi sågs sist så energin var på topp kan man ju lugnt säga. Kul hade vi iaf! Lite fredagstädning hann jag också med före Anne kom hit och hälsade på. Resten av kvällen var riktigt lugn och mysig, såsom denna dag har varit hittills. Men som den tidsoptimist jag är får jag ha lite bråttomt nu istället eftersom jag ska jobba ikväll, sitter här nyduschat utan att ens ha egnat tanken åt att börja fixa mig haha... Så blir det ibland! 
I väntan på att få inspiration att fota igen...

Vi börjar om!

Skrivet:    ·  Allmänt
Ikväll togs det många beslut känner jag! Satt som bäst och letade inspiration i hopp om att bli vän med min kamera igen och slutade med att jag är tillbaka här på bloggen. Tänkte att jag kanske vill börja blogga igen, men jag ville ändå börja om från början så alla gamla inlägg är borta nu. Varenda en. Först läste jag igenom en hel del inlägg förstås, skrattade åt gamla minnen och kände lite vemod när jag insåg hur annorlunda allting var då. Hur annorlunda jag var. Skönt ändå att man kan ta en plot twist och börja om ibland, eller hur?
Liniis 21, Finland.

Beskrivning kommer!


Kontakt/Samarbete: Liniiplace@hotmail.com