Startsidan  ·   Instagram  ·   Weheartit  ·   Tumblr

It's our paradise

Skrivet:    ·  Allmänt
Jag älskar att det är ljusare på dagen nu och solen tittar fram. Man är så mycket gladare och piggare då. Våren, jag väntar på dig! Jag älskar att det är nu som man ska passa på att köpa tulpaner, för tulpaner är en av de bästa sakerna i livet. 
 
Jag älskar mitt liv för att jag har de två bästa vännerna man kan ha. Det är dom två som stått vid min sida när jag har upplevt mina absolut bästa & roligaste minnen. Men det bästa? Dom stor ännu närmare när livet bjuder på motgångar och allt känns så jävla skit. Inga ord kan beskriva min tacksamhet över att få ha er i mitt liv! 
Jag är också tacksam över andra fina människor jag har i mitt liv just nu. Känner mig så lyckligt lottad! 
 
Jag älskar mitt liv som mest för att jag äntligen har hittat mig själv. Min trygghet och största kärlek. Min andra halva. Jag älskar att få vakna före honom, bara för att se när han slår upp sina fina blåa ögon och ler så sött så man tappar andan. Jag älskar hur han lärt mig att se på världen. Att det är liksom du själv som avgör. Att det för varje negativ sak kan finnas fem positiva, bara du själv väljer att se det så. Han som älskar mig och låter mig vara fullkomligt mig själv. Låter mig göra det jag vill göra, stöttar och lyssnar.
 
 

Uppdaterat sminklådan!

Skrivet:    ·  Skönhet och smink
Förra veckan beställda jag och Anne hem massor med smink från Makeup revolution. Lite vardagslyx behövs absolut nu som då! ;) Jag hade tyvärr inte tålamod att fotografera alla produkterna men här är en liten sneakpeak på vad som fanns i paketet iaf. Läppstiftet är dock från L'oreal Paris som jag fick hem på samma gång men från ett annat ställe, färgen heter Cocorico (nr 330) och är underbart röd! Min nya favorit! 

God morgon!

Skrivet:    ·  Allmänt
Att få sitta och njuta av en god frukost är verkligen nåt som jag uppskattar. Speciellt ibland när jag är ensam hemma och får njuta i lugn och ro! Så här har det sett ut dom senaste dagarna ↓
 

Bara massa mys

Skrivet:    ·  Allmänt
OM jag väntat otåligt på att det ska bli helg! Jag är fortfarande sjukledig så mina dagar är inte så värst varierande, förutom när det blir helg och pojkvännen kommer hem. Då försöker vi mysa och umgås så mycket som bara möjligt. När han är borta är oftast Anne här, man skulle kunna säga att hon är min roommate haha. Filmkvällarna har varit många och sånt gillar vi! 
Efter min olycka har jag nog insett hur skönt det är att bara ta det lugnt på helgerna och mysa istället för att köra på en vild utekväll. Vet inte ens om jag vill ut nångång mera efter att ha pausat så länge, jag har inte saknat det direkt... Tummen upp för hemmamys alltså! 
Liniis 21, Finland.

Beskrivning kommer!


Kontakt/Samarbete: Liniiplace@hotmail.com