Startsidan  ·   Instagram  ·   Weheartit  ·   Tumblr

It's our paradise

Skrivet:    ·  Allmänt
Jag älskar att det är ljusare på dagen nu och solen tittar fram. Man är så mycket gladare och piggare då. Våren, jag väntar på dig! Jag älskar att det är nu som man ska passa på att köpa tulpaner, för tulpaner är en av de bästa sakerna i livet. 
 
Jag älskar mitt liv för att jag har de två bästa vännerna man kan ha. Det är dom två som stått vid min sida när jag har upplevt mina absolut bästa & roligaste minnen. Men det bästa? Dom stor ännu närmare när livet bjuder på motgångar och allt känns så jävla skit. Inga ord kan beskriva min tacksamhet över att få ha er i mitt liv! 
Jag är också tacksam över andra fina människor jag har i mitt liv just nu. Känner mig så lyckligt lottad! 
 
Jag älskar mitt liv som mest för att jag äntligen har hittat mig själv. Min trygghet och största kärlek. Min andra halva. Jag älskar att få vakna före honom, bara för att se när han slår upp sina fina blåa ögon och ler så sött så man tappar andan. Jag älskar hur han lärt mig att se på världen. Att det är liksom du själv som avgör. Att det för varje negativ sak kan finnas fem positiva, bara du själv väljer att se det så. Han som älskar mig och låter mig vara fullkomligt mig själv. Låter mig göra det jag vill göra, stöttar och lyssnar.
 
 DITT NAMN*
Kom ihåg mig?

DIN EMAIL (publiceras ej)


DIN BLOGG


DIN KOMMENTAR

Liniis 21 år, Finland.

Beskrivning kommer!


Kontakt/Samarbete: Liniiplace@hotmail.com